Festival informatie 2016

Het Stadsplein wordt op zaterdag 7 oktober 2017 omgetoverd tot een kleurrijk Indiaas feestterrein, waar jong en oud vanaf 12:00 uur GRATIS EN VOOR NIETS, kan genieten van een afwisselend cultureel programma. Je kunt tijdens het festival kennis maken met vele Indiase gebruiken en activiteiten met hier een daar ook een vleugje Nederlandse cultuur.

Je kunt genieten van een fantastisch podium programma met een variatie aan spectaculaire optredens (dans, zang en muziek). Ook zijn er workshops te volgen. Voor de allerkleinsten wordt er een speciale ruimte ingericht om te schmicken en te knutselen. Voor iedereen dus wat wils.

Ook op culinair gebied wordt er flink uitgepakt, met de aanwezigheid van de beste Indiase restaurants uit Amstelveen, Amsterdam en omgeving. Daarnaast zijn er marktstalletjes waarin Indiase zoetigheden en andere lekkernijen te koop zijn. Ook kleding en sierraden mogen natuurlijk niet ontbreken op de Diwali markt!

Het festival zal grotendeels plaats vinden in een mega-tent op het Stadsplein. Het weer heeft daarom geen enkele invloed op de feestvreugde. 

Ter afsluiting van het festival vindt om 19:00 uur buiten de tent een spetterende vuurwerkshow plaats.

Dus wees erbij!

De toegang is gratis