Programma 2018

  

Entree gratis!

Het evenement zal om 12:00 uur van start gaan met een feestelijke en muzikale performance die zich verplaatst vanuit het winkelcentrum naar het festival terrein.

Daar zal de officiele opening plaats vinden met Wethouder van Amstelveen, Mevrouw Maaike Veeningen en de Voorzitter van Stichting Diwalifestival De heer, Rajiv Mehra. Dit zal gepaard gaan met een tradionele ceremonie met Indiase en Nederlandse kinderen.

Vervolgens is er voor jong en oud veel te beleven, dus kom vooral met het hele gezin! Op het podium zijn er de hele dag muziek- en dansoptredens (vind het programma hieronder). Verder is er een markt waar je een breed scala aan Indiase producten kunt kopen: van sjaals en sierraden tot lekkernijen en vakanties! Ook is er de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende workshops, zoals Bollywood dance en henna tattoo. Voor de allerkleinsten is er een knutselhoek en worden zij gratis geschminkt. Om de India ervaring nog eens te versterken zijn bekende Indiase restaurants uit Amstelveen, Amsterdam en de regio aanwezig. Dus kom genieten van de heerlijkste gerechten vanuit alle regio’s in India!

Dit alles vindt plaats op het Stadsplein in een grote tent, dus weer of wind, het wordt een groot feest!

Diwali Festival 2018 wordt om 19:00 uur afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow op het Stadsplein.

  

Heb je vragen over het programma? Ga dan naar de contactpagina

Wij hopen jou te zien op3 November, Stadsplein, Amstelveen!

C5JtWM

De toegang is gratis